Behind the blog

Hi!

Ik ben Charlotte, een goed gemutst blij ei – dat is dubbelop en ik ben me er volledig van bewust – en in principe ben ik gewoon your average twenty-something chick met hier en daar een twintigersdilemma’tje of 6. Soms meer, soms minder. Vaak herkenbaar, soms ook niet. Hilarisch en beschamend, maar zo nu en dan pittig diep en filosofisch. Wees welkom in mijn wereld vol sappige verhalen met een knipoog, diepgaande levensvragen en pure bullshit stories. Allemaal met een leestijd van zo’n 5 minuten. Gewoon, omdat het kan. En omdat het jou misschien een beetje inspireert. En je laat lachen. Al is het maar een klein beetje.

Waar komt de naam vandaan, vraag je je af? Ga ik nu aan je uitleggen. De blogs die je hier gaat lezen worden allemaal vanuit mijn eigen oogpunt geschreven. Kunnen overigens ook overal over gaan. Die dikke (van Dale, red.) omschrijft het woord ‘paradigma’ niet. De wetenschap, echter, beschrijft het als volgt:

“Een paradigma is in de wetenschap en in de filosofie een samenhangend stelsel van modellen en theorieën die een denkkader vormen waarbinnen de ‘werkelijkheid’ geanalyseerd en beschreven wordt.”

Nu ben ik geen wetenschapper of filosoof. No shit, Sherlock. Maar toch doe ik op mijn eigen stukje op het wereldwijde web een poging, zaken te benaderen vanuit mijn eigen samenhangende èn meestal onsamenhangende stelsels van modellen en theorieën. En het zou super zijn als jullie daar een onderdeel van zijn.

It’s about how I C the world. And the people in it.